Ποιος είμαι και τι κάνω

Cyprus
Με πετονιά το mouse
ψαρεύω στον ιστό,
τα πιο όμορφα πιάνω
μέχρι να κουραστώ.
Στο κόσμο να τα δείξω
να προβληματιστεί,
να κλάψει, να γελάσει
...και ας μην με ευχαριστεί!

Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει ένας παπαράτσι

Και τι δεν σκαρφίζονται αυτοί οι παπαράτσι προκειμένου να πετύχουν κάποιον επώνυμο σε ιδιωτικές ή γαργαλιστικές στιγμές! Και πόσο ζόρι τραβούν οι ...καημένοι οι celebrities για να καταφέρνουν να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή ...ιδιωτική!

Μεταξύ μας, βεβαίως βεβαίως, δεν είναι λίγοι οι celebrities που αφήνουν "κατά λάθος" τους παπαράτσι να τους αποθανατίζουν σε "λάθος" στιγμές! Βλέπετε, σύμφωνα με κάποια θεωρία "there is no such thing as bad publicity!"

Είναι όμως και κάποιοι που δεν τους θέλουν να τους δουν ούτε ζωγραφιστούς. Όπως ας πούμε ο Sean Penn που το 1986 βρήκε ένα παπαράτσι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Κίνα. Ο καημένος ο άνθρωπος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει αφού το μαγκάκι ο Sean, τον κρεμασε από τα πόδια από το μπαλκόνι του 9ου ορόφου όσπου να πει ττοπέ!

Αφορμή για την αναδρομή μου έδωσε ο Mike Tyson που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες επειδή έριξε μια μπουνιά (μάλλον όχι με όλη του τη δύναμη) σε ένα παπαράτσι. Ο τύπος την έβγαλε με ένα κόψιμο στο κεφάλι που του προξένησε η πτώση στο πάτωμα. Περισσότερα εδώ.


Δείτε και τι έκανε σε ένα άλλο καημένο η περιβόητη Bjork.



Τώρα αν θέλετε ψηφίστε και στη δημοσκόπηση δίπλα!

1 σχόλια:

MARINOS είπε...

Αυτό θα πει δουλειά με ρίσκο!

(Καλώς όρισες στις γειτονιές μας!)






Μετρητής κεφαλών
View my stats